vineri, 11 noiembrie 2011

KODOISH KODOISH KODOISH ADONAI TSEBAYOTH



Interpretare: Sfânt, Sfânt, Domnul Dumnezeu, stăpân al universului - sau, Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu Savaot.

Vibraţiile din aceasta mantra rămân mereu la fel şi dacă am folosi expresia originală a tradiţiei iudeo-creştine.

Kodoish Mantra, Kodoish, Adonai Kodoish Tsebayoth uneşte toate bioritmurile corpului , cu ritmurile de sine a corpului spiritual , astfel încât toate sistemele de circulaţie funcţionează la unison cu inima cosmica.


Kodoish Mantra, Kodoish, Adonai Kodoish Tsebayoth ar trebui să fie făcută pentru a distinge între forţele spirituale cereşti si cele "negative".

Salutul activeaza un model de rezonanţă cu scaunul de domnie al Tatălui , "fortele negative" nu poate sta in preajma atunci când El este salutat cu acest salut .Acesta este atat de puternic incat "fortele negative" nu poate rămâne nici macar pentru o perioadă scurta de timp, în prezenţa acestei vibraţii.


Kodoish Mantra, Kodoish, Adonai Kodoish Tsebayoth creaza distorsiuni temporale-mental-spirituale în corpul nostru, care le permit să crească la un nivel apropiat de microcosmosurile mici ale Dumnezeirii.

Se conecteaza la nivelurile inferioare de vibratie cu cele mai ridicate niveluri de creaţie.

Emoţia umană este marcata în conformitate cu funcţia de Kodoish, Kodoish, Kodoish Tsebayoth Adonai.

Acest lucru permite acestei mantre sa uneasca sistemul circulator cu inima energetica cosmica.

Energia de lumina creata de acest nume sacru permite organismului sa experimenteze energia directă a Maestriilor Luminii. Acesta Mantra conţine scale suplimentare , cu o rezonanţă de culori care emană 80 / 8 80 / 8 , atingand vibratii mai sus şi mai jos de planeta.

Această mantra sacră activă , ne leaga de reţele speciale de rezonanţă cu Fratia Luminii şi permite energiei să se alăture pentru muncă reciprocă şi să se închine.

Puterea Kodoish Treime, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebayoth poate crea un vortex hiper-sau un stâlp de energie divină, prin care hiper spatiu-timp poate fi traversat de acest corp fizic, punându-ne în rezonanţă cu alte niveluri de inteligenta divina .

Această formulă poate fi, de asemenea, folosit pentru a invoca protecţia divină, deoarece această expresie este o conexiune între sacru la toate gradele, ca un salut al Frăţiei în comun cu Tatăl.

Acesta creează un pilon de protecţie de energie care pot fi folosit în situaţii practice pentru a rezolva anumite probleme, vindecare si ridicarea constiintei .

Ideea este , ascultati aceasta mantra , piesa , salut ..... clar in timp ce o ascultati o sa aveti o anumita stare :) , is curioasa ce stare , astept comentariile .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu